Opinionssiffror och gnissel mellan (S) och (MP)

De senaste opinionssiffrorna visar att glappet mellan blocken minskar vilket givetvis är glädjande men samtidigt är detta med opinionssiffror inte någon exakt vetenskap som alla vet.
Intressant är dock att (MP) tappar mest, -2,3 procentenheter. Frågan är vad det beror på, kan det vara en effekt av att (MP) börjar meddela mer fakta om sina planer för Sverige?

(MP) opinionssiffror blir kanske extra intressanta om kopplar det till de senaste friktionerna mellan dem och (S) när det gäller Förbifart Stockholm. I höstas lovade språkröret Maria Wetterstrand att stoppa projektet och Ruwaida skrev följande i DN här om året: ”Om inte socialdemokraterna avvisar Förbifart Stockholm kan vi omöjligen bilda regering med dem efter valet 2010.” (15/12 2007)”
(S) säger ja till projektet så det skall bli intressant att följa fortsättningen och höra hur (MP) går vidare med detta.

Andra bloggar: Kent, Arkelsten, Tokmoderaten och Mary

Annonser

2 Responses to Opinionssiffror och gnissel mellan (S) och (MP)

  1. […] Stefan – Nya moderaterna Reflektioner från en moderat fritidspolitiker i Dalarna « Opinionssiffror och gnissel mellan (S) och (MP) […]

  2. […] Stefan J. Eriksson I gårdagens inlägg berörde jag friktionen mellan Miljöpartiet och Socialdemokraterna. I dag kan man i SvD läsa mer […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: