Moderat miljöpolitik och arbetslinjen går hand i hand

Moderat miljöpolitik ger mer för pengarna – pengarna används där de ger mest och bäst effekt för miljön. Miljösatsningar kostar vilket innebär att arbetslinjen och miljön går hand i hand. – Fler i arbete har lett till stärkta finanser och utökat utrymme för satsningar på miljöområdet.

Vänsterexperimentet har med Miljöpartiet men en miljöpolitik kräver mer än att ett parti kallar sig för Miljöpartiet, det kräver en tydlig miljöpolitik med besked om vad som skall göras och när. När det gäller (S), (MP) och (V) upplever man det som att det är fler viktiga miljöfrågor som de är oense om än vad det är saker som de faktiskt är överens om. Ett exempel är gnisslet mellan (S) och (MP) när det gäller Förbifart Stockholm.

Moderaterna och Alliansen tar hänsyn till att Sverige står för 0,2 procent av världens utsläpp, därför satsar vi på att göra snabba och effektiva utsläppsminskningar i andra länder samtidigt som Sverige fortsätter gå före i klimatarbetet.

Sofia Arkelsten tar upp mer om Moderat miljöpolitik i sin blogg där hon även besvarar det som Alliansfritt Sverige tar upp i sin blogg.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: