Rena lögner i S-rapport och ledning för Alliansen

Socialdemokraterna går ut med en rapport där de påstår att moderaterna skall göra stora skattesänkningar som kommer att leda till att människor som jobbar inom välfärden skall förlora sina arbeten. Det är trist att (S) tar till rena lögner i valrörelsen men kanske ett tecken på desperation och panik. Moderaterna har varit väldigt tydliga med att vi gärna sänker skatten ytterligare, men att det måste ske genom att fler kommer i arbete och inte genom besparingar. Jag personligen tror att väljarna hellre ser en valrörelse baserad på fakta där partierna berättar vad de vill göra istället för att peka finger åt varandra.

Enligt den senaste Sifo mätningen får Alliansen egen majoritet vilket givetvis är glädjande för alla oss som stödjer Alliansen. Som alltid är mätningar just bara mätningar vilka skall tas med en nypa salt, den riktiga mätningen sker på valdagen den 19 september. Det är viktigt att alla kämpar på hela vägen in i mål nu och förklarar för människor hur Alliansen tänker fortsätta arbetet med att göra ett bra land bättre.

Risken är tyvärr att de senaste siffrorna från Sifo kommer att leda till ytterligare fula angrepp från (S) snarare än en saklig och konstruktiv valrörelse – jag hoppas verkligen att jag har fel dock.

Valrörelsen går in i slutspurten nu vilket blir intressant.

Media: AB1AB2, Expressen, SvD

Andra bloggar: Mary, Kent, Marcus, Per, Tokmoderaten

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: