(V)änsterpartiernas valmanifest

Nu har (V)änsterpartierna släppt sitt valmanifest, 19 dagar före valet. Mona Sahlin med flera lovade att väljarna skulle få besked ”i god tid före valet”… 19 dagar före valet släpper de ett valmanifest som dessutom innehåller flera frågetecken – saker som väljarna inte får besked om. Det är beklämmande och ett svek mot väljarna, först får de vänta på besked – som skulle komma ”i god tid” – och när de väl får ett så kallat besked är det tunt och har stora brister.

Det framgår väldigt tydligt att vänsterpartiet (V) och Lars Ohly har haft mycket att säga till om vilket jag knappast tror att vare sig socialdemokraterna (S) eller miljöpartiet är speciellt glada över. (V)änsterpartierna går inte till val med en politik för bidrag – en ren vänsterpolitik.

Mest skrämmande är dock det faktum att deras valmanifest totalt saknar en politik för oss som bor på landsbygden, detta är ett valmanifest som är rena dödsstöten för landsbygden med kilometerskatt, höjd skatt bensinskatt mm. – (V)änsterpartierna har tydligen valt att lämna landsbygden åt sitt öde.

Valet står mellan (V)änsterpartiernas storstadsfixerade bidragspolitik och Alliansens politik för hela Sverige med arbetslinjen i fokus.

Det skall bli intressant att se reaktionen på detta i media men framförallt att se valresultatet den 19 september.

Media: AB, Exp, SvD och DN

Andra bloggar: Kent, Mikael, Hökmark, Martin och Högberg

Annonser

4 Responses to (V)änsterpartiernas valmanifest

  1. HumanLabRat skriver:

    Bidragspolitik? Hmm, jag undrar vilka som bedriver sådan egentligen? Socialbidragen har ökat under Alliansens styre. Att Vänsterpartiet skulle ha haft störst inflytande av dessa tre partier trots att de är det minsta partiet är ju knappast troligt. Ni Moderater fortsätter att försöka skrämma folk med vänsterspöket. Hur kan man tycka att Ohly är ett spöke?

  2. LeoB skriver:

    @Stefan

    Och en av dina kollegor tycker att det är alldeles för lite storstadsinriktning på de rödgrönas politik.

    Har du sett det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: