Workshop med mersmak

Ägnade dagen åt en workshop med Moderaterna i Gagnef där vi tillsammans tog fram konkreta mål och planer för partiet här i kommun. Det var en mycket lyckad dag med många deltagare som samtliga var engagerade och positiva.

Vår workshop gav ett antal konkreta punkter som vi skall börja arbete med direkt och vi har i och med detta en mycket bra grund till vårt kommande valprogram inför valet 2014.

Detta är något vi helt klart skall fortsätta med och utveckla – jag tror att det är många som vill vara med och utveckla vårt parti och vår politik, en utveckling vi både bejakar och eftersträvar.

Vi avslutade dagen med vårt årsmöte där en ny styrelse valdes – en styrelse som jag tror blir ritkigt bra för att fortsätta det påbörjade arbetet med att utveckla föreningen här i Gagnef. Jag är inte längre ordförande vilket jag hoppas och tror skall resultera i bättre verksamhet både inom föreningen och inom politiken för Moderaterna i Gagnef. Nu kan vi dela upp arbete på ett effektivare sätt vilket alla vinner på men framför allt våra medlemmar och Gagnef kommun.

Dagens workshop och efterföljande årsmöte gav mersmak och en riktigt bra känsla inför fortsättningen – nu kör vi!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: